A blogról

Mielőtt nekikezdenél az olvasásnak, nézd meg a blog legelső cikkjét, - Titkok nyomában - alapismertető - ezzel könnyebben tudsz majd tájékozódni a blogon, s a facebook oldalon is. A világ tele van még megoldatlan rejtélyekkel. Kriptidek, misztikus, természetfeletti kreatúrák, felfedezetlen állatfajok, történelem előtti élőlények, földönkívüliek, eltitkolt génkísérletek, az élővilág nagy kérdései, s még sok más hasonló téma, a mindenség titkaival kapcsolatban. A blog érdekes történetekkel, feltevésekkel, bizonyítékokkal, ismertetőkkel, valamint elemzésekkel és elméletekkel szolgálhat azoknak, akiket érdekelnek az efféle dolgok.

Facebook

Keress rá a blog Facebook oldalára, több információért és képért!

Roswell - az FBI vallomása

2011.10.02. 13:55 mormoth

Titkos dokumentumok kerültek fel az FBI honlapjára. Mostantól bárki belenézhet az Amerikai nyomozóhivatal áprilisi közleményébe, melyben beismerik az igazságot. A nyilvánosságra hozott jelentésből kiderül, hogy az FBI tényleg észlelt idegen lényeket Roswellben, még ha eddig határozattan cáfolta is.

 

 Ha valaki nem hallott még Roswellről (amit kétlek), ez egy 1947-es UFO incidens, a mai napig a legnagyobb hírnévnek örvend, s talán a legdokumentáltabb eset. Igazi mérföldkő az idegenek kutatásában.

A Roswell nevű kisváros Új-Mexikóban helyezkedik el, s leginkább erről a szerencsétlenségről ismert. Állítólag itt zuhant le 1947-ben egy csészealj, s benne 3 állítólagos (kis szürke fajtájú) idegen lény. A kormány mindeddig mindent titkolt, s a testeket, valamint a csészealjat egy nap leforgása alatt eltüntették.

Ám most a mítosz megoldódni látszik...

Az eredetileg 1950-ben, Guy Hottel által írt, "A repülő csészealj" nevet viselő dokumentum 2011. áprilisban vált láthatóvá az FBI honlapján. A férfi aktívan részt vett a 47-es UFO nyomozásban. Az FBI washingtoni irodájának ügynöke a történtek után három évvel részletesen beszámolt a Szövetségi Nyomozóhivatal akkori igazgatójának. Az ufóészlelést mindeddig cáfoló FBI csupán most hozta nyilvánosságra Hottel jelentését, amelyben immáron lehull a lepel a világ leghíresebb ufóészleléséről.

Hottel beszámolójából kiderül, hogy három, akkoriban repülő csészealjnak nevezett tárgyat észleltek Új-Mexikóban. „Mindegyik kör alakú volt, közép felé csúcsosodó, körülbelül 15 méter átmérőjűek. Anyaguk valamilyen képlékeny fém lehetett, az alufóliához hasonlóan gyúrható, ám mindig visszaállt eredeti formájára, s sokkal strapabíróbb volt. Mindhárom csészealjban 3-3, körülbelül 90 centis emberszerű alakot találtunk. Testarányaik nyurgák voltak, fejük hatalmas. Finom, fémszálas szövésű ruha volt rajtuk, amely a vadász-, és a tesztpilóták öltözetéhez hasonlított” – olvasható az FBI-ügynök 1950. március 22-i jelentésében, amelyben titkosították a katonai helyszínelők nevét (azaz kihúzták őket). A dokumentum szerint a repülő csészealjak navigációját valószínűleg a roswelli katonai támaszpont radarjai zavarhatták meg, s ezért zuhantak le egy közeli farmon, de erről további vizsgálatot nem kértek az FBI-nál. A csészealjban talált földönkívülieket a Wright Field-i légi támaszpontra szállították további vizsgálatokra. A testeket felboncolták, s a repülő szerkezeteket is is alaposan átvizsgálták. Eztán az új-mexikói ufóesetről az amerikai kormány hivatalosan csak annyit közölt, hogy meteorológiai ballonok maradványait találták meg. Egészen napjainkig ezt hittük.

A közzététel után megnőtt a YouTubera felkerült állítólagos idegen lény boncolását megörökítő videó. Azonban nem túl ismert tény, hogy ez a filmfelvétel egy hamisítvány. A 90-es években készítette egy UFO-kkal foglalkozó csatorna, hogy egyik adásuk hitelesebb legyen. Azonban az ő állításuk szerint csak feljavították az eredeti felvételt, mivel túl rossz minőségű volt. Így vagy úgy, a valódi filmkockákra sosem találtak rá...

Ám sokan ott voltak a boncoláson 1947-ben. Tőlük tudhatunk pár dolgot. Az idegenek anatómiája hasonló volt az emberéhez, azonban testarányaik nyurgábbak. Testalkatuk kevésbé zömök, már-már kórosan sovány, magzat szerű hatást kelt. Belső szerveik hasonlóak a földi lényekéhez, főleg a hüllőkével van egyezés. Szemüket védőhártya borította, nagy volt, s valószínűleg a sötéthez alkalmazkodott. Szaglásuk, s fogazatuk fejletlen. Az agy hátsó tájai, melyek a memóriáért felelnek nagyon jól fejlettek voltak.

Szerintem ez a beszámoló azért sem lehet átverés, mert teljesen ráillik egy rég óta az űrben élő fajra. A sötét űr, s a mesterséges fény hatására lett fejlett szemük, s mivel nem volt semmilyen ellenségük már rég óta, valamint nem kellett kiszagolni a táplálékot, ezért nem is kellett fejlettebb szaglás, valamint a fogazat sem szükséges. Talán nem is esznek, csak egy tápanyagdús pépet visznek be, vagy akár nem is szájon át, hanem például vénákon keresztül juttatják be a szükséges anyagokat. A gyenge testalkat is a természettől való elzártsággal magyarázható, s a kifakult, szürke bőr is. Azonban visszatérve eredeti témánkra, végre bizton állíthatjuk, hogy 1947-ben tényleg lezuhant egy azonosítatlan tárgy, utasokkal együtt. Szinte biztos, hogy már járt idegen életforma a földön, s ki tudja miket titkol még a kormány...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://titkoknyomaban.blog.hu/api/trackback/id/tr353271870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása